Okadaï: the solidarity brand

La marca solidària OKADAÏ neix per a ser un enllaç entre empreses amb consciència social que vulguin participar en diferents projectes solidaris. L’objectiu fonamental del moviment corporatiu OKADAÏ és recaptar fons a favor de causes solidàries, prestant especial atenció als grups més vulnerables de la nostra societat.

 

Actualment el projecte en el qual hem focalitzat totes les accions OKADAÏ és la fundació INTHEOS*, institució privada sense ànim de lucre que treballa en la recerca de noves teràpies en la lluita contra el càncer i que ajuda a millorar la qualitat de vida de les famílies i dels pacients afectats per aquesta malaltia. El 100% dels beneficis de les campanyes es destinen íntegrament a finançar projectes de recerca de la fundació.

 

Ens encantaria que formessis part del moviment Okadaï, perquè amb la teva petita acció seràs un gran heroi!

*INTHEOS: Investigational Therapeutics in Oncological Sciences – Institució privada sense ànim de lucre constituïda per un prestigiós equip mèdic en l’àmbit de la recerca biomèdica i l’oncologia.

Per què el nom Okadaï?

Okadaï procedeix del nom científic d’una esponja marina del Japó (Halichondria Okadaï) que ha servit per a aconseguir grans avanços en el tractament contra el càncer.

I el camaleó?

És el símbol de la campanya perquè és una espècie animal capaç de canviar de color per a adaptar-se al seu entorn, segons el seu estat emocional o fins i tot el seu estat de salut.