actahotels

Empresa i serveis

La nostra companyia:

actahotels es un consolidat grup hoteler especialitzat en la gestió y comercialització d’hotels independents de carácter urbà. Actualment gestionem un total de 18 establiments dedicats a l’allotjament turístic operant en els principals destins domèstics (Barcelona, Madrid) així com Andorra i Porto

Dintre del nostre pla d’expansió, un dels nostres principals objectius és continuar creixent com a cadena, ampliant la nostra presència en nous destins urbans tant de l’àmbit nacional com internacional i incorporar hotels que vulguin mantenir la seva pròpia personalitat, recolzant-se en una marca i un model de gestió contrastat que els hi permeteixi a curt termi optimitzar els seus resultats i rentabilitat.

Si està interessat en conèixer amb més detall el nostre programa d‘expansió o vol explicar-nos el seu projecte hoteler en funcionament o de propera apertura, no dubti en contactar amb nosaltres mitjançant el nostre Departament d’expansió: expansion@actahotels.com

Els nostres serveis:

Vendes, marketing i distribució

Som un equip de professionals amb una consolidada experiència en la gestió hotelera i especialment en la comercialització i promoció d’establiments dedicats a l’allotjament turístic.

Aprofitant la nostra amplia experiència dintre del sector hoteler, l’aplicació de noves tecnologies i recolzats per un profund coneixement del mercat turístic, hem desenvolupant una sòlida metodologia de distribució que permet als nostres clients gaudir d’un servei 360 graus per aconseguir una optimització dels resultats:

  • Call center de gestió de reserves

  • Contractació d’agències online, touroperadors així com altres segments (mice, corporate) d’àmbit nacional e internacional

  • Desenvolupament d’estratègia de venda directa mitjançant la creació i disseny de pàgines web

  • Motor de reserves online

  • Desenvolupament de programes de fidelització

  • Optimització d’estratègia de pricing i revenue management

Soport operatiu

Des d’actahotels posem a la teva disposició la nostra experiència per optimitzar l’ús de tots els recursos i ficar en marxa el projecte apertura o redefinir la línia comercial d’un establiment de forma íntegra mitjançant l’ús de les noves tecnologies i avançades aplicacions informàtiques.

El nostre equip de professionals pot oferir-li recolzament amb altres apsectes operatius de l’hotel, inclouent construcció, gestió de permisos, disseny d’interiors, selecció d’operadors externs de F&B i altres serveix externalitzats, gestió de personal, etc.

Les nostres Marques

actahotels gestiona projectes a mida en base a les necessitats de cada un dels nostres clients amb l’objectiu d’optimitzar i contribuir a rentabilitzar cada establiment. Actualment, gestionem una àmplia gama d’establiments hotelers des d’apartaments turístics, hostals, hostels i hotels de 2 a 4 estrelles.

Coneix les nostres dues marques diferenciades i escull l’opció que millor encaixi amb la teva visió de negoci:

actahotels: forma part d’una marca consolidada dintre del sector hoteler i obté tots els beneficis d’unir-te a actahotels; una selecció d’hotels d’alta qualitat, cobrint els destins nacionals més reconeguts.

Click-rooms by actahotels: la nostra línia marca blanca dona la oportunitat de promoure el teu establiment hoteler o altres tipologies d’allotjament turístic incrementant les vendes amb l’ajuda del nostre equip d’especialistes, sense perdre la identitat del teu negoci i reforçant la teva pròpia marca.

Si està interessat en conèixer més detalls sobre els nostres serveis no dubti en ficar-se en contacte amb nosaltres a través del nostre departament d’expansió: expansion@actahotels.com