Sobre nosaltres

Empresa i serveis

La nostra empresa:

Acta Hotels és un consolidat grup hoteler especialitzat en la gestió i comercialització d’hotels independents de caràcter urbà. Actualment, gestionem un total de 18 establiments dedicats a l’allotjament turístic operant a les principals destinacions domèstiques (Barcelona, Madrid) així com Andorra i Porto.

Dintre del nostre pla d’expansió, un dels nostres principals objectius és continuar creixent com a cadena, ampliant la nostra presència a nous destins urbans tant d’àmbit nacional com internacional i incorporar hotels que vulguin mantenir la seva pròpia personalitat, recolzats en una marca i un model de gestió contrastat que els hi permet optimitzar els seus resultats i rendibilitat a curt termini.

Els nostres serveis

Vendes, màrqueting i distribució

Som un equipo de professionals amb una consolidada experiència en la gestió hotelera i especialment en la comercialització i promoció d’establiments dedicats a l’allotjament turístic.

Aprofitant la nostra àmplia experiència al sector hoteler, l’aplicació de noves tecnologies i secundats per un profund coneixement del mercat turístic, hem desenvolupat una sòlida metodologia de distribució que permet als nostres clients gaudir d’un servei 360º per aconseguir una optimització de resultats:

Call center de gestió de reserves
Contractació d’agències online, touroperació així com altres segments (mice, corporate) d’àmbit nacional i internacional.
Desenvolupament d’estratègia de venda directa mitjançant la creació i disseny de pàgines web.
Motor de reserves online.
Desenvolupament de programes de fidelització.
Optimització d’estratègies de pricing i revenue management.

Suport operatiu

Des d’Acta Hotels posem a la teva disposició la nostra experiència per optimitzar l’ús de tots els recursos i posar en marxa el projecte d’obertura o redefinir la línia comercial d’un establiment de manera íntegra mitjançant l’ús de les noves tecnologies i avançades aplicacions informàtiques.

El nostre equip de professionals pot oferir-te suport en altres aspectes operatius de l’hotel; incloent-hi construcció, gestió de permisos, disseny d’interiors, selecció d’operadors externs de F&B o altres serveis externalitzats, gestió de personal, etc.

Les nostres marques

Acta Hotels gestiona projectes a mida segons les necessitats de cadascú dels nostres clients, amb l’objectiu d’optimitzar els resultats i contribuir a rendibilitzar cada establiment. Actualment, gestionem una àmplia gamma d’establiments hotelers, des d’apartaments turístics, hostals, i hotels de 2 a 4 estrelles.

Coneix les nostres 2 marques diferenciades i tria l’opció que millor encaixi amb la teva visió de negoci:

Acta Hotels

Forma part d’una marca consolidada dintre del sector hoteler i obté tots els beneficis d’afegir-te a Acta Hotels; una selecció d’hotels d’alta qualitat, cobrint les destinacions nacionals més reconegudes.

La nostra línia marca blanca dona l’oportunitat de promoure el teu establiment hoteler o altres tipologies d’allotjament turístic, incrementant les vendes amb l’ajuda del nostre equip d’especialistes sense perdre la identitat del teu negoci i reforçant la teva pròpia marca.