OKADAÏ the solidarity brand

La marca solidaria OKADAÏ neix amb la funció de ser un enllaç entre les empreses amb consciencia social que vulguin participar en diferents projectes solidaris. L’objectiu fonamental del moviment corporatiu OKADAÏ és recaptar fons a favor de causes solidàries, prestant especial atenció als grups més vulnerables de la nostra societat.

Actualment el projecte en el que hem focalitzat totes les accions OKADAÏ és la fundació INTHEOS,institució privada sense ànim de lucre que treballa en la investigació de noves teràpies en la lluita contra el càncer i que ajuda a millorar la qualitat de vida de les famílies i dels pacients afectats per aquesta malaltia. El 100% dels beneficis de les campanyes es destinaran íntegrament a finançar projectes d’investigació de la fundació.

Volem que siguis part del moviment Okadaï, perquè amb la teva petita acció pots ser un gran heroi.

Logo Okadai solidary by actahotels

PER QUÈ EL NOM OKADAÏ?

Okadaï procedeix del nom científic d’una esponja marina del Japó (Halichondria Okadaï) que ha servit per aconseguir grans avenços en el tractament contra el càncer.

Logo Camaleón

I EL CAMALEÓ?

És el símbol de de la campanya perquè és una espècie d’animal capaç de canviar de color per adaptar-se al seu entorn, segons el seu estat emocional o fins i tot el seu estat de salut.

Si vols saber més sobre Okadaï posa’t en contacte amb nosaltres: okadai@actahotels.com

Empreses moviment Okadai:

Companies Okadai movement

Segueix el moviment Okadai:

*INTHEOS: Investigational Therapeutics in Oncological Sciences – Institució privada sense ànim de lucre constituida per un prestigiós equip mèdic en l’àmbit de la investigació biomèdica en oncologia.